tiistai 31. maaliskuuta 2015

Arkiyöretki

Tonin ITI-reissun kunniaksi piti päästä porukalla metsään. Kaikille sopivaa viikonloppua ei vaan tahtonut löytyä. Maanantai on kuitenkin yhtä hyvä retkipäivä kuin muutkin...

Yöpymispaikaksi valittiin Linnavuoren laavu Piikkiössä. Ko. laavu on sikäli sopivassa paikassa, että siirtymät saatiin minimoitua.

Tilasin Pugiin runkolaukun, kun näyttää, että näitä yöretkiä tuntuu olevan kokoajan useammin. Tarkemmat speksit löytyy täältä.


Sää oli keväisen kostea. Räntää satoi vaakatasossa. Loistava tilaisuus testata varuteiden vedenpitävyys. Ei ole huonoa säätä on vain... ja v##### kyllä se oli aika kurja ajokeli varusteista huolimatta. Illan/yön aikana sade muuttui kuitenkin enemmän lunta muistuttavaksi ja tuulikaan ei haitannut leiripaikalla joten oikeastaan sääkin oli lopulta ihan kelvollinen.

Kevät ei ole ihan vielä kuivannut kaikkia paikkoja kokonaan...


Toni saapuu leiriin.

Kun kosteahkot puut vihdoin alkoivat muistuttaa nuotiota virittelimme tietysti eväitä. Itselläni mukana oli perusretkievästä. Eli paahdettu hampurilainen, munalla ja tuoreella salaatilla. Maustettuna sipulilla, majoneesilla ja savu Tabascolla. Kyytipoikana skottilainen amber ale.


Plätyi.

kolmen ruokalajin illallinen sai kruunauksensa Tonin paistamista letuista. Kermavaahdon ja mansikkahillon kanssa nautittuna tietty. Alkupalana oli suklaakakkua.

Fest.

Tommi, Matti ja Peter pohtivat elämän vakavia kysymyksiä.
Ilta kului taas nopeasti Tonin ITI-tarinoiden ja muun spekulaation parissa.
Ilta kääntyi yöksi ja jutut paranivat entisestään.


Joskus kahden maissa totesin, että on yritetävä levätä hetki, jos meinaa nukkua ennen töihin lähtöä. Torkuin on/off unta 04.55 asti, jolloin kello soi ja oli omalta osaltani aika pakata leiri. Kello näytti 5.30, kun irtaannuin leiristä. Edessä oli piristävä 10 km työmatkatempo vesisateessa.

Leirissä oli aika hiljaista kun lähdin. Peterin uusi majoite ensikäytössä.
Hieno piristys arjen keskellä. Kiitos pojat.




Ei kommentteja: